Anna's Steen - Olifant en Krokodil (5+)

Familie @ De Carrousel

Met de fantastische verhalen van  ‘Olifant en Krokodil’ zouden we je meenemen in de wonderlijke wereld van meesterverteller en tekenaar Max Velthuijs, een wereld waar het goed toeven is: gezellig, eenvoudig, nostalgisch.  En zelfs al is het conflict soms groot, op het eind komt altijd alles weer goed... maar:

!!!  WEGENS EEN ZIEKTEGEVAL BINNEN HET GEZELSCHAP KAN DE VOORSTELLING OLIFANT EN KROKODIL NIET GESPEELD WORDEN. ANNA'S STEEN SPEELT IN DE PLAATS DAARVAN DE VOORSTELLING VOILA! ZEI DE VOS (EN ANDERE DIERENPRAAT) (4+)  !!!

Over een hongerige vos die zin heeft in een malse eend. Over een kip die heerlijke stenensoep maakt en over een haas die niet ten onder wil gaan. Over een slim varken, een verliefde vlieg, een dansend hert, een zingende beer en ... natuurlijk, de wolf! Voilà! zei de vos is gebaseerd op bekende en minder bekende fabels.

Alain Rinckhout en Bart Embrechts vertellen en spelen deze korte verhalen op een onverwachte manier: hedendaags, grappig, uitdagend, spannend, stout en speels, met meer venijn in de staart en vooral niet al te belerend.


Praktisch

prijzen
  • Tickets: 6 euro
  • Kansentarief: 2 euro
locatie
  • De Carrousel
  • Arenaplein 1
  • 2100 Deurne

Extra

Voor iedereen vanaf 5 jaar

Let op: De Carrousel is overdekt maar niet verwarmd. Kleed je warm genoeg aan of breng een dekentje mee.