11 november 2021 is in cc Deurne geen donderdag maar een MAANdag. Een dag waarop we het Mechelse jeugdtheatergezelschap DE MAAN in de kijker zetten!

De voorbije jaren was DE MAAN regelmatig te gast in cc Deurne. Het gezelschap zorgt voor verwondering met ‘grensverleggend’, ‘fris’ en ‘vernieuwend’ beeldend theater. Tijdens DE MAANdag tonen we twee voorstellingen, een klassieker (PJOTR EN DE WOLFSKI) en een nieuwkomer (BOEF!). Het programma wordt aangevuld met de kleine locatievoorstelling MUURKE, open kinderateliers, een fascinerende mini-expo, creatieve spelletjes, en nog veel meer! Verbeelding is het codewoord.

Reserveer voor de voorstellingen, de rest krijg je erbij.

Maar vergis je niet… DE MAANdag is een donderdag.

 

PJOTR EN DE WOLFSKI (3+)
De klassieker ‘Peter en de Wolf’ grappig verteld en verbeeld met handpoppen op de hand van meester figurenmaker Paul Contryn, op muziek van Prokofiev.

BOEF!  (10+)
Een kleurrijke, levendige voorstelling die je bevrijdt van de verzopen dagelijkse realiteit, van het altijd meer, altijd groter en ieder voor zich. Een strijd waar onmacht en wanhoop samen gemetseld worden met hoop en verzet.Praktisch

vlieg afbeelding afbeelding a-kaart
genre
prijzen
  • kassa: 6 euro

Extra

Lees zeker onze aangepaste info voor de laatste coronaregels op www.ccdeurne.be/corona

 

Kijk ook eens naar:

Pjotr en de Wolfski (3+)

DE MAANdag

do 11 nov 2021 - 10.00 uur

11 november 2021 is in cc Deurne geen donderdag maar DE MAANdag.

BOEF! (10+)

DE MAANdag

do 11 nov 2021 - 13.30 uur

11 november 2021 is in cc Deurne geen donderdag maar DE MAANdag. BOEF! is een kleurrijke, levendige voorstelling die je bevrijdt van de verzopen dagelijkse realiteit, van het altijd meer, altijd groter en ieder voor zich. Een strijd waar onmacht en wanhoop samen gemetseld worden met hoop en verzet.