HIPHOP AVOND

ft. Dikke, Ramzi, Wayi & Lizaay

Klaar voor de nieuwe generatie hiphoppers? De Klap, Trix en OLT Rivierenhof presenteren opnieuw een Hiphop Night met het strafste jong talent uit België.

DIKKE

Brussel heeft Zwangere Guy. Antwerpen Freddie Konings. En Limburg heeft DIKKE. Met zijn laidback flow en échte verhalen in strakke rhymes verovert DIKKE aan sneltempo de hiphopscene. Zijn debuut, 130 Kilo, was goed voor de eerste plaats in de Ultratop charts. Tel daar meer dan 3 miljoen streams bij en z’n samenwerkingen met Zwangere Guy, Freddie Konings en de Nederlandse Buikje en je weet: DIKKE is here to stay.

RAMZI

Noem Ramzi gerust het best bewaarde publieke geheim binnen de Antwerpse hiphop. Ramzi is brengt een stevige dosis kwaliteit mee naar de Vlaamse scene. Van het soort waarmee hiphop van bij ons ongetwijfeld op de internationale kaart wordt gezet. You heard it here first.

WAYI

Voor de 28-jarige WAYI haar eerste stappen als artieste zetten, bestudeerde ze jarenlang haar favoriete acts. Daar vond ze de inspiratie om zelf verhalen te schrijven, waarin één thema steeds terugkeerde: de liefde. Subtiel delicaat, verfrissend eerlijk en aan de hand van haar eigen ervaringen verkent WAYI de liefde in haar muziek. Geloof ons: je bent al door minder betoverd geweest!

LIZAAY

Noteer haar naam. LIZAAY ontdekte in 2019 haar passie en talent voor het draaien. Van afrobeat en dancehall tot RnB, hiphop en trap – haar sets staan garant voor de meest zwoel zweterige feestjes. Als ze geen solo-set draait, is ze resident DJ voor Female Take Over of op tour als de vaste DJ van Bryan MG. Nogmaals: noteer haar naam. Je komt LIZAAY binnenkort ongetwijfeld tegen in binnen- én buitenland!


Praktisch

genre
prijzen
  • gratis