Praktisch > Gezelligste Living

De gezelligste living van Deurne

cc Deurne heet je van harte welkom in de gezelligste living van Deurne! Je kan hier elke dinsdag tot en met donderdag terecht voor een gratis kopje koffie of thee tijdens het lezen van je favoriete krant of tijdschrift.

Dankzij de Deurnse bibliotheken bieden we je verschillende tijdschriften aan, zoals Humo, Knack, Actief Wonen, Nest Goed Gevoel, EOS en Flow. Je portie actualiteit lees je in De Standaard, De Morgen, de Gazet Van Antwerpen of in Het Nieuwsblad. Wij heten je graag persoonlijk en van harte welkom!

Vertel het zeker verder aan je buren, familie en vrienden uit Deurne en kom samen fijn vertoeven in de gezelligste living.

Wanneer?

Van dinsdag tot en met donderdag tussen 9 en 16 uur. Hou er rekening mee dat wanneer er overdag een voorstelling of verhuring plaatsvindt, we niet kunnen garanderen dat onze gezelligste living geopend is.

Wil je zeker zijn dat je bij ons terecht kan voor je verse kopje koffie? Bel dan gerust onze onthaaldames op 03 360 85 50. Op maandag en vrijdag is de gezelligste living niet open. In juli en tijdens de kerstvakantie zijn we gesloten.

Waar?

cc Deurne
Frans Messingstraat 36
2100 Deurne
03 360 85 50

TAART IN MAART
We vieren de verjaardag van onze gezelligste living graag telkens met gratis taart in maart. De ideale gelegenheid om nog eens langs te komen en de sfeer in onze living op te snuiven. 

Deel je foto

Deel je 'Gezelligste Living'-moment op sociale media met vermelding van
#ccdeurne
#gezelligsteliving