WE HEBBEN IETS TE VERKLAPPEN!

Op zondag 5 juni verklappen we ... onze nieuwe naam :)

We verwachten je op ons verrassingsfeest!

En dat doen we samen met Dimitri Leue, LAP vzw, Esohe Weyden, Gezusters Hirngespinst, Vitalski, Knuffeldief van Saloua El Moussaoui, leerlingen van de Spectrumschool, Piet van Dycke en nog veel meer KLEPPERS of KLAPPERS of in elk geval TOPPERS!

Koop op zondag 5 juni je tickets voor het nieuwe seizoen aan onze balie en krijg 21,00% korting op je totale aankoopbedrag! Een echte Deurne-korting, #2100

Kom hangen - ontmoeten,
klappen – groeten,

genieten van een dag vol verrassingen en eten en drinken met de mensen die ge graag ziet!

Iedereen welkom. De hele dag lang!

GRATIS ! KIDSPROOF !

Dit kunnen we al verklappen:

Als er iemand in de Vlaamse theaterwereld kind aan huis is in cc Deurne dan is het wel Dimitri Leue. We go way back en hebben samen prachtige voorstellingen gerealiseerd. Dimitri verwelkomt jullie en misschien licht hij wel een tipje van de sluier over de twee voorstellingen waarmee hij komend seizoen bij ons in première gaat...

Dat een theaterzaal voor artiesten meer is dan een podium bewijst Piet van Dycke met On Point. Hij laat zijn dansers een acrobatisch, absurd en gevaarlijk duet uitvoeren op en vooral rond de scene... Voor hen is elke plek een speeltuin waar gespeeld kan worden met evenwicht, balans en elkaar. 

Esohe Weyden hééft vroeger veel op ons podium gestaan - toen ze naar school ging in Het Baronneke Stedelijke Basisschool en in 2019 won ze de Cultuurprijs van Deurne! Ook daar kreeg ze alle lof en een daverend applaus, een jonge belofte uit Deurne waar we nog veel van gaan horen. In haar debuutbundel Tussentaal komt spoken wordt tot leven op papier. Momenteel broedt Esohe op een gedicht .... speciaal voor ons verrassingsfeest ... ultra spannend. Meer verklappen we nog niet.

Ook Vitalski, of voluit Don Vitalski, is een man van woorden. Als leerkracht in een atheneum, als comedian, als rasverteller en vooral ook als schrijver/ dichter ademt Vitalski 'taal'... De stuntgedichten met enkel de klinkers o of i zijn legendarisch. Zijn grijnsgedicht (een gedicht dat je kan zeggen in één grijns) is hilarisch en zijn conferences zitten steeds vol taalkundige spitsvondigheid. Op vraag van cc Deurne maakt Vitalski een nieuw gedicht ter ere van onze nieuwe naam! 

Buurtbewoonster Saloua El Moussaoui maakte samen met Geert Nijs het prentenboek Knuffeldief, een schattig boekje voor de allerkleinsten. Ze leest voor en knutselt samen met de kleuters in een gezellig knuffelhoekje. 

Niemand minder dan de toppers & dansers van LAP VZW, kind & vriend aan huis van cc Deurne, vroegen we om iets te geks-ludieks-speciaals-de max te ontwikkelen, speciaal voor ons, speciaal voor jou! Een verrassing! Die we wild van enthousiasme delen met de wereld, op zondag 5 juni. Want dan is het feest...

Ook de Gezusters Hirngespinst zullen tijdens ons nu al legendarische verrassingsfeest onze rotonde komen pimpen! Zij repareren de wereld en zullen ook van cc Deurne een fijnere plek maken: verwacht je aan workshops, inspiratiemomentjes & een geheim work in progress... Wees erbij en kom het zelf mee maken & ontdekken!

Grof Geschud is het cabaretduo Lander Severins en Myrthe van Velden. Ze vertellen in Broeden over hun liefdesbreuk. In oktober doen ze dat avondvullend nu, voor ons verrassingsfeest, brengen ze  al een korte teaser.

Les Triadours nemen je mee op een muzikale reis doorheen het repertoire van twee chansonniers pur sang: Edith Piaf en Jacques Brel. Een ticketje Bxl - Paris Retour.

Mezzo sopraan Ellen Wils en accordeonist Sebastian Dierickx brengen samen een programma van Spaanse liederen met muziek van Manuel De Falla, Enrico Granados en Joaquin Rodrigo.

Hans Van Cauwenberghe kennen we in Deurne van het koor Onze Rijkdom en de locatievoorstelling Sapiens. Hans speelt deze zomer in het Boekenbergpark HOME XXL, come in, een hedendaagse bewerking van Philemon & Baucis, een verhaal over gastvrijheid. Ook hij vertelt - en zingt - wat we van de voorstelling kunnen verwachten.

Schervengeluk van Corpus Ca. nodigt je uit om een wens te doen. Gooi daarna een kopje of bordje stuk en neem jouw hoogstpersoonlijke stukje geluk mee naar huis. Jouw schervengeluksstukje of stukjesscherfgelukje of geluksstukscherfje. Want iedereen weet... scherven brengen geluk! Dat feest kan niet meer stuk!

We sluiten de dag af met een party! Onze vrienden van Muziekcentrum Trix vaardigen twee dj's af om in schoonheid te eindigen! LIZAAY is een dj uit Deurne. Ze draait afrobeats en dancehall; maar ook R&B, hip hop en trap ontbreken nooit in haar dj sets. abrahamblue is een Antwerpse zanger, producer, componist en visual artist. Doorheen de jaren liet hij zich inspireren door een breed spectrum aan genres. Van klassieke Arabische zangers zoals Fairuz of Abdel Halim Hafez, over dansen op Michael Jackson tot de muziek van Beethoven en Bach. 

Wij hebben iets te verklappen... ook op facebook


Praktisch

vlieg afbeelding afbeelding a-kaart
prijzen
  • gratis

Extra

#cashless