Op 3, 4 en 5 december 2021 strijkt het gratis festival Deurne Wintert neer op het Arenaplein (en in de Carrousel). Op het programma staat voor voor ieder wat wils. Trek je winterjas aan en laat je betoveren!

Het gratis festival Deurne Wintert brengt warmte, gezelligheid en cultuur tijdens de koude decembermaand en kronkelt al jaren als een lopend vuurtje door Deurne. Telkens op een andere locatie. Dit jaar is het Arenaplein aan de beurt. Daar vind je de Carrousel, een openluchttheater waarin verschillende voorstellingen plaatsvinden. Maar ook op het plein valt er op 3, 4 en 5 december van alles te beleven.

Op vrijdag steken TikTok sensaties Nour en Fatma en verschillende hiphopartiesten het plein in vuur en vlam. Jong Deurne wordt verwend met een urban aanbod om u tegen te zeggen. Op zaterdag verwarmt een divers programma de koudste handen: een voorstelling van de film 'De Sneeuwman' onder begeleiding van Music Emotions Symphonic Pop Orchestra, steltenlopers, leuke workshops, een spectaculaire vuurshow, lachen en feesten met Nigel Williams en de Sint Andries MC's. Je kan er uiteraard ook een hapje eten of een drankje nuttigen. Zondag neemt Deurne Wintert in stijl afscheid met een aperitiefconcert van Cream Colored Ponies.

Let op:
Voor de voorstellingen 'De Sneeuwman', Nigel Williams met de Sint Andries MC's en Cream Colored Ponies moet je op voorhand reserveren.

De Sneeuwman en Nigel Williams met de Sint Andries MC's zijn ondertussen VOLZET. Voor Cream Colored Ponies zijn nog tickets beschikbaar.

 

3/12: Block Party!

De warmte in Deurne Wintert komt niet altijd uit het vuur of fonkelende lichtjes. Op vrijdag 3 december van 18 tot 22 uur zet het district alle jonge Deurnse harten in vuur en vlam met een gratis, knallend urban aanbod: beatbox, rap, verschillende dj’s - waaronder niemand minder dan TikTok sensaties Nour en Fatma - en live optredens van hiphopartiesten Issa Harissa, Pasi Passief, Deadbeat Larry, NAG, Beatbox BBG, Kembo, Scottie, Nomanlike, Brackos, Once & Millson en AJ Barz zorgen ervoor dat het Arenaplein 'the place to be' zal zijn!

Meer info

 

4/12: Winterse magie voor jong en oud

Op zaterdag 4 december 2021 van 15 tot 22 uur vindt er een gratis, magisch winterfeest voor jong en oud plaats op het Arenaplein. Op het programma staan steltenacts, een vuurshow, Nigel Williams en de Sint Andries MC's, de film 'De Sneeuwman' begeleid door Music Emotions Symphonic Pop Orchestra, verschillende workshops, grime en nog veel meer.

Meer info

 

5/12: Een winters en nostalgisch aperitiefconcert

'Cream Colored Ponies' palmen op zondag 5 december 2021 om 11 uur de Carrousel op het Arenaplein in voor een gezellig aperitiefconcert. Deze band heeft een passie voor swingmuziek uit de jaren 30 en 40. Dit optreden is gratis, maar je moet wel op voorhand reserveren.

Meer info


Praktisch

vlieg afbeelding
locatie
  • De Carrousel
  • Arenaplein 1
  • 2100 Deurne

Extra

in en rond De Carrousel - Arenaplein
De sneeuwman speelt in het leegstaande Arena-Zwembad

Alle activiteiten zijn gratis.
Voor de voorstellingen 'De Sneeuwman', Nigel Williams met de Sint Andries MC's en Cream Colored Ponies moet je op voorhand reserveren.

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 3/11 om 10 uur.

Max. 5 tickets per reservatie.

Voor de voorstellingen van De Sneeuwman in het Arena-Zwembad moet je een Covid Safe Ticket kunnen voorleggen (vanaf 12 jaar).
De Sneeuwman en Nigel Williams met de Sint Andries MC's zijn ondertussen VOLZET. Voor Cream Colored Ponies zijn nog tickets beschikbaar.