Alle Kanten

met o.a. Rosie Guillaume, Seckou, Lotte Dodion en Johan Sebastiaan Stuer

Rosie Maes of beter gekend als “Rosie Guillaume”, cultuurlaureaat 2021 District Deurne, bundelde speciaal voor u een perfecte mix van bekende en opkomende dichters. Het belooft een spetterende poëzieavond te worden waarin de poëten zichzelf van hun beste kant laten zien.

Leer onder andere Seckou, Lotte Dodion, Bai, Cora Rosier en Johan Sebastiaan Stuer vanuit een verfrissend perspectief kennen en geniet tussendoor van de verhalende muziek door AMO.

Rosie is naar eigen zeggen iemand die niet niets kan doen. Ze gaat dan ook niet gemakkelijk achter haar bureau zitten om gedichten te schrijven. Nee, schrijven doet ze onderweg. Op de tram of de bus bijvoorbeeld. Haar eerste dichtbundel heet dan ook heel toepasselijk Zonderweg. Omdat Onderweg als titel niet meer beschikbaar was in haar uitgeverij, zegt ze er lachend bij.

Haar tweede bundel verscheen in 2018. Minder Samen gaat over de mooie en minder mooie kanten van liefde en relaties. Deze bundel is een reis van verdriet naar geluk, met onderweg een gezonde portie twijfels.


Praktisch

genre
prijzen
  • Tickets: 6 euro
  • Kansentarief
locatie
  • De Carrousel
  • Arenaplein 1
  • 2100 Deurne

Extra

Let op: De Carrousel is overdekt maar niet verwarmd. Kleed je warm genoeg aan of breng een dekentje mee.