Imagine No Lennon met Jean Bosco Safari & Ben Crabbé

DE BIJNA GRATIS VRIJDAGCONCERTEN

Eind december 2015 werd Imagine No Lennon gestart in De Roma als een éénmalige tribute ter 35ste herdenking van de moord op John Lennon. Maar al snel groeide dit uit tot een niet aflatend succesproject dat zijn 6de jaar ingaat. Met meer dan 60 concerten in heel Vlaanderen hebben ze een stevige reputatie opgebouwd.  
 
Niemand evenaarde ooit Lennon’s talent om met popmuziek de vinger aan de maatschappij te houden. Geen enkele popster zaaide ooit zoveel onrust, tot in het Witte Huis toe. Een strijdproject met en rond Lennon. De Opper-Beatle. De Superster. De Relschopper. De Vredesapostel. De Twijfelaar. De Wereldverbeteraar. Het Genie. De Liefdesprofeet. The Walrus. De Revolutionair. De Dromer.

In de carrière van Jean Bosco Safari vormen The Beatles een rode draad en een voorbeeld. Ben Crabbé schitterde jarenlang als prominent lid van Beatles coverband ‘The Apples’. Ze vonden elkaar in hun liefde voor de onvergetelijke muziek van Lennon & Co.  Uit deze gemeenschappelijke passie vloeide “Imagine No Lennon” voort en brengen zij de mooiste Lennon hits vanuit zowel The Beatles periode als zijn carrière nadien.  
 
Jean Bosco Safari: lead & guitar
Ben Crabbé: drums & backings
David Piedfort: guitar & backings
Marc Van Puyenbroeck: bas
Steven Mintjens: keyboard
 

 

De bijna gratis vrijdagconcerten worden je aangeboden door district Deurne en cc Deurne. Door de coronamaatregelen zijn we genoodzaakt dit jaar met betalende reservaties te werken.

Praktisch

genre
prijzen
  • Tickets: 6 euro
  • Kansentarief: 2 euro

Extra

13 uur: deuren open
14 uur: aanvang concert

Heb je recht op kansenterief?
Neem dan contact op met de balie van Arenberg via
 ticket@arenberg.be