Kan je een bed laten rijden op wielen? Hoeveel ballonnen heb je nodig om iemand te laten zweven? En is het mogelijk om iemand te vangen in een zeepbel? Onze wereldberoemde Ketnet helden Sieg, Dempsey, Nico en Maureen laten de meest waanzinnige ideeën in één klap werkelijkheid worden.

En deze zomer belooft hun heldenverhaal nog straffer te worden! Onder het motto ‘Tsjik tsjak vollenbak’ stuurt Ketnet het viertal op een avontuurlijke talentenjacht boordevol muziek, dans, adembenemende actie en bakken humor. Hun missie? Nog meer helden vinden. Helden met een uitzonderlijk talent, een unieke gave, een eigen ‘dada’.

Wat blijkt: dat zijn er heel wat! Want iedereen heeft een talent. Echt iederéén. Van hoofdbrekende rekensommen oplossen tot synchroon neuspeuteren. Heb je een talent, groot of klein, dan ben je net als Sieg, Dempsey, Nico en Maureen een échte held.
‘Iedereen held’ is een muziek-dans-stuntshow die zowel bij jong als oud(er) aanslaat. Een show die barst van het talent. Daar zorgen onze helden wel voor.

Maureen zingt en danst de pannen van het dak met oa haar hitsingle ‘Follow me’ uit de film ‘Helden van de Zee’. Nico, de durfal van de hoop, springt letterlijk op het podium en haalt er halsbrekende jumps, en tot nog toe ongeziene flikflaks en salto’s uit. Dempsey heeft de meest gekke hersenkronkels en trekt zowat iedereeen mee in zijn verrassende fantasiewereld. En Sieg? Die tovert het ene na het andere dansnummer uit zijn DJ-tafel en test zijn verleidingstalent uit. Met wisselend succes weliswaar.
Kortom, een onvergetelijke show waarbij onze helden samen met een heleboel andere helden hun eigen talenten ontdekken.

Zoek en vind je talent met ‘Iedereen held’. Tsjik tsjak vollenbak!

De reeks gratis vrijdagconcerten kwam tot stand met de steun van en in samenwerking met District Deurne en Provincie Antwerpen (Arenberg)


Praktisch

genre
prijzen
  • Gratis - kom op tijd want vol is vol!