Talk to me in French

Frank Mercelis

Een Amerikaanse vrouw kreeg van haar therapeute het advies om haar man Frans te laten praten tijdens het vrijen. Dat zou de remmingen weghalen, zowel bij hem als bij haar. ’s Avonds fluisterde haar man als een ware ‘Jean-Jacques’ lustig Franse woordjes in haar oor en wonder boven wonder: hun huwelijk was op slag gered!
 
In Talk To Me In French neemt ook zanger en acteur Frank Mercelis (o.a. Eddy et les Vedettes) dat advies ter harte. Samen met pianist Toon Offeciers (Sukilove, De Kakkewieten) verleidt hij niet alleen met Franse chansons. Aan de hand van eigen creaties, geïnspireerd door verschillende muzikale invloeden als Argentijnse tango, bossanova en Nederlandstalige smartlappen, verdiept hij zich ook in zijn eigen libido en wakkert hierdoor mogelijks onblusbare brandjes aan.
 
Deze muziekvertelling, onder begeleiding van Dimitri Leue, is een persoonlijke, intieme en bij momenten sensuele muziekvoorstelling die een mens goesting geeft. Kortom, red je huwelijk en kom naar Talk To Me In French.

Praktisch

afbeelding a-kaart
genre
prijzen
  • kassa: 14 euro
  • Kansentarief

Extra

Reserveer per bubbel
Vergeet je mondmasker niet
De bar is enkel open na de voorstelling

Lees zeker onze aangepaste info voor de laatste coronaregels op www.ccdeurne.be/corona