Binnenkort gaat het nieuwe cultuurseizoen van start. We nodigen jullie graag uit om dat samen met ons te vieren tijdens ons openingsfeest op zaterdag 23 september! We rekenen op jullie om er mee een spetterend feest van te maken.

Programma:

Doorlopend tussen 13 & 18 uur
Smul van de lekkerste verse suikerspinnen, popcorn en hotdogs & bestel kindvriendelijke drankjes aan de bar. Theater savooi zorgt voor funky kapsels en fonkelende make up. Nooit meer wassen! Bij de photobooth van Portret Odette uit Deurne maak je de zotste tastbare herinnering van je kroost. Coole krijttekeningen krabbelen kan buiten op de speelplaats en de videogames van Devillé Arcade ontdek je binnen. Even chillen doe je met een boekje in de leeshoek van de bib.

FERNANDO
Le Garçon de piste, de directeur, de goochelaar en de jongleur, allen hebben ze hun talenten en gebreken, en samen brengen ze een uiterst originele act die een humoristisch geheel vormen met dans, acrobatie, een magische knipoog en gezonde dosis humor. Een heus circus in een One Man Show!

MINIMAX
Een kring … mini… papier …stilte … geritsel … geluid … max.
Papier wordt een vis, een ventje, een boot…
de mini wereld wordt groot …
Mini… geluid… ritme... muziek... max
met mini ogen en mini oren …
zien we een max wereld die voor onze neus wordt geboren!
Minimax is een muzikale, visuele voorstelling waarbij de kinderen in een cirkel dicht bij de spelers zitten.

KINDERFUIF met DIY visuals (16-18 uur)
DJ Merdan Taplak en DJ Groove Merchant doen de dansbeentjes bewegen. Oefen die moves maar al!

Volg en deel ook het evenement op de Facebookpagina van cultuurcentrum Deurne!

Als er nog vragen zijn, neem dan gerust contact op met de onthaaldames van cc Deurne. Spring even binnen in de Frans Messingstraat 36 of stuur een mailtje naar ccdeurne@stad.antwerpen.be. Bellen kan naar 03 360 85 50. Inschrijven is niet nodig, kom gewoon langs!


Praktisch

vlieg afbeelding afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
genre

Extra

in samenwerking met Jeugddienst Deurne