Op zaterdag 22 september opent cc Deurne wederom feestelijk zijn deuren. En dat doen we zoals de voorbije twee jaar speciaal voor de kleinere medemens. Wat staat er zoal op het programma?

- Kom op tijd zodat de dames van Theater Savooi je weer kunnen pimpen tot prachtprinses of ridderprins.

- Reuze zeepbellen tot 5 meter lang en minimum 1 meter breed wachten op jullie. Kom proberen en tover zelf bellen uit je zeepbelstokjes. Het team van Dokter Bubbels leert je bellen blazen uit je handen, en laat zien dat je niet persé een bellenblaas nodig hebt om mooie bellen te blazen.

- De olijke bende van Theater Tieret fileert met de voorstelling Baraque Future in een betoverend tentje met uiterste precisie je dromen, hersenspinsels, mijmeringen en verzuchtingen. Want dromen, die moet je koesteren… Een pareltje locatietheater voor 5-plussers!

- Onze gekke noorderbuur Leo Petersen werd zelfverklaard wereldberoemd met zijn filmpjes in de tv-serie Sesamstraat. In de voorstelling Hand up! (3+) neemt Lejo, dat pittige handpopje met de grote ogen, al zijn vriendjes mee. In een grote poppenkast beleven ze hun vrolijke, grappige of zelfs ontroerende avonturen. Na de voorstelling kan je (kind) zelf aan de slag zijn eigen handpop te maken!

- Heeft zoon- of dochterlief een pop die dringend medische zorg behoeft, maar helaas niet binnenraakt op de spoedafdeling van het dichtstbijzijnde ziekenhuis? Geen nood, cc Deurne biedt een oplossing – we overtuigden namelijk de beste poppendokters van Deurne en omstreken om een tijdelijk kabinet in te richten in één van onze lokalen…

- En uiteraard kan je je opnieuw verwachten aan een knallende kinderparty met aangepaste muziek door DJ Bobonne Ivon, met visuals en feestelijke gadgets.


Praktisch

vlieg afbeelding afbeelding a-kaart
genre
prijzen
  • Tickets: 6 euro
  • Kansentarief

Extra

Eventuele inschrijvingen voor voorstellingen doen we de dag zelf.

Oh ja, we zien ons helaas genoodzaakt om vanaf dit jaar met een toegangsprijs te werken. Maar niet getreurd, voor een luttele zes euro per persoon kan je heel de namiddag lang genieten van voorstellingen, snacks, en … feest!

Wie tijdens de familiedag tickets koopt voor de familievoorstellingen of -films, krijgt er per ticket een vrijkaart bij voor een familiefilm naar keuze in Cinema Rix.