FAMILIEDAG (5+)

met NESTEN en TIME PLAY

Bouw je eigen nest op het dak van Werkhuizen MIN... of kijk en beweeg mee met de interactieve en coronaproof voorstelling Time Play! Aangevuld met randactiviteiten én een uitzicht vanop het dak van Werkhuizen MIN! Een familiedag in het kader van DakKAN, het hoogste festival van Antwerpen!

NESTEN (5+)

Maalt er ook wel eens iets in uw hoofd en voelt u het kriebelen om samen ideeën op te graven? Vliegende Fluxies bezoeken u in uw eigenste nest(je) en stellen uw geest op scherp. Tesamen strijkt u elkanders filosofische snorharen glad!  Zet u erbij, krab eens achter uw oren en laat u onderdompelen in een tactiele en unieke ervaring voor jong en oud(er) …

TIME PLAY (5+)

Time Play is een locatievoorstelling waar 2 dansers ping pongen met elkaar via beweging en woorden. Na de voorstelling kunnen jong en oud samen (in hun bubbel) aan de slag met opdrachten rond de voorstelling via affiches die in de ruimte hangen.


Praktisch

vlieg afbeelding
genre
locatie
  • op locatie

Bekijk ook in cc

Nesten (5+) Studio Flux @ DAKKAN

VOLZET

za 19 sep 2020

Bouw je eigen nest op het dak van Werkhuizen MIN... Maalt er ook wel eens iets in uw hoofd en voelt u het kriebelen om samen ideeën op te graven? Vliegende Fluxies bezoeken u in uw eigenste nest(je) en stellen uw geest op scherp. Tesamen strijkt u elkanders filosofische snorharen glad!

TIME PLAY (5+) Lap vzw

DAKkan - familiedag

za 19 sep 2020

Time Play (5+) is een locatievoorstelling waar twee dansers ping-pongen met elkaar via beweging en woorden. Kijk en beweeg mee met deze interactieve en coronaproof voorstelling! Na de voorstelling kunnen jong en oud samen (in hun bubbel) aan de slag met opdrachten...