Staat je huis steeds op stelten na een wild verjaardagsfeest van zoon- of dochterlief? Waren er vier vriendjes uitgenodigd en kwam toch de hele klas van 25? Had je twee dagen nodig om je huis terug op orde te krijgen? En krijg je als mama of papa nu al een inzinking als je denkt aan het kinderfeest van volgend jaar? Dan schiet cc Deurne je ter hulp!
Vier je kinderfeestje tijdens een activiteit in cc Deurne. Want wat is er leuker voor je kids dan samen naar een film of voorstelling gaan? Koop op voorhand je tickets en laat ons weten dat je een feestje viert. Dan zorgen wij voor een feestpakket.. Zorg je zelf voor de cake, taart en volk? Drankjes bestellen kan gewoon aan de bar. Pret verzekerd!
Respecteer wel steeds de leeftijdsaanduiding bij de voorstellingen.

FEESTPAKKET
Ons feestpakket bevat de perfecte ingrediënten voor een superdeluxe party: hoedjes, toeters, confetti, serpentines, bordjes, bekers en rietjes krijg je van cc Deurne in samenwerking met Studio Lala. We hangen ook nog een piñata op. Die kunnen de kindjes samen kapot kloppen zodat ze met de lekkerste snoepjes huiswaarts kunnen!


Praktisch

vlieg afbeelding afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
genre

Extra

Laat het ons weten bij de reservatie dat je een verjaardagsfeestje viert!