DAKKAN

het hoogste festival van antwerpen

Kom op 18, 19 en 20 september naar de tweede editie van DAKkan, het dakfestival van 't stad. Ontdek Antwerpse daken waar je kan eten, drinken of genieten van het uitzicht. Waar je mensen ontmoet, kan sporten of verrassende optredens meemaakt. Alles is mogelijk op een dak!

het volledige programma voor Antwerpen vind je op www.dakkan.be

Ook in Deurne kan je op zaterdag enkele daken verkennen.

Bezoek de Wandelboulevard van Renaat Braem op de Arenasporthal of kom met het gezin naar Nesten of Time Play op Werkhuizen MIN.

 


Praktisch

genre
locatie
  • op locatie

Bekijk ook in cc

Nesten (5+) Studio Flux @ DAKKAN

VOLZET

za 19 sep 2020

Bouw je eigen nest op het dak van Werkhuizen MIN... Maalt er ook wel eens iets in uw hoofd en voelt u het kriebelen om samen ideeën op te graven? Vliegende Fluxies bezoeken u in uw eigenste nest(je) en stellen uw geest op scherp. Tesamen strijkt u elkanders filosofische snorharen glad!

TIME PLAY (5+) Lap vzw

DAKkan - familiedag

za 19 sep 2020

Time Play (5+) is een locatievoorstelling waar twee dansers ping-pongen met elkaar via beweging en woorden. Kijk en beweeg mee met deze interactieve en coronaproof voorstelling! Na de voorstelling kunnen jong en oud samen (in hun bubbel) aan de slag met opdrachten...

Bezoek de wandelboulevard op de Arenahal in Deurne

DAKkan

za 19 sep 2020 - 14.00 uur

Gids Jan Pandelaers (cultuurantenne Deurne) neemt je mee op Renaat Braems ‘wandelboulevard’ op de Arenahal. Je krijgt een idee van hoe Braem zich de Arenawijk én de wandelboulevard voorstelde. Braem tekende op het dak van de Arenahal een openbare wandelboulevard die er echter nooit kwam.