DAKKAN

ontdek Antwerpen op ongekende hoogte

Ooit al eens op hoog niveau je culturele geest willen verruimen? En tegelijkertijd de stad van de toekomst vorm geven? Dan is DAKKAN iets voor jou!

Het dak is niet langer enkel het bovenste stuk van een gebouw. Het dak is niet langer enkel de speeltuin van meeuwen en katten. In Antwerpen kan jij tijdens het laatste weekend van september genieten van de kracht en de mogelijkheden die daken bieden. Meer openbare ruimte, meer plek voor kunst, cultuur, ontspannen, sport en spel. Alles wat we doen op de begane grond, kan ook op het dak.

Naast een uitgebreid cultureel programma staat dit weekend ook in het teken van inspiratiewandelingen.
Ontdek hoe buren of bedrijven hun dak vergroenden. Hoe wateropvang of energieopwekking op daken een deel kan uitmaken van de stad van de toekomst. En ga naar huis met een waslijst aan activiteiten die ook op jouw dak zouden passen.

Dit weekend kan je ook in Deurne kennismaken met enkele inspirerende daken. Het volledige programma vind je binnenkort op :


Praktisch

locatie
  • op locatie

Bekijk ook in cc

Bezoek Wandelboulevard Arena Sporthal

dakfestival DAKKAN

za 29 sep 2018

Dakfestival DAKKAN bewijst dat een dak meer kan zijn dan het bovenste stuk van een gebouw. Het dak is niet langer enkel de speeltuin van meeuwen. We nemen je mee op Renaat Braems ‘wandelboulevard’ op de Arenahal. Je krijgt een idee van hoe Braem zich de Arenawijk én de wandelboulevard voorstelde.

Pétanque, pastis & plaisir

dakfestival DAKKAN

zo 30 sep 2018

Dakfestival DAKKAN bewijst dat een dak meer kan zijn dan het bovenste stuk van een gebouw. Kom petanque spelen op het dak van de Kronenburgwijk. Breng je eigen petanqueset mee of maak gebruik van het aanwezige materiaal. Met doorlopend pastis-bar en muzikale omkadering door Les Tzigales.