CORONA UPDATE

CORONA-UPDATE 15/1/2021

Cultuurcentrum Deurne en Cinema Rix blijven gesloten tot 1 april 2021

We weten even niet meer of we nu moeten huilen, sakkeren, treuren, jammeren, zuchten, kniezen, brullen, schreeuwen of gillen. Dit is NIET wat we willen. Maar wel wat we moeten doen:

We namen eerder al de moeilijke maar onvermijdelijke beslissing om alle activiteiten te annuleren tot eind januari. We blijven perspectief missen. Heropstarten is nog steeds niet aan de orde. Er zit dus niks anders op om de deuren gesloten te houden, en dat voorlopig tot 1 april 2021. 

Afgelopen dinsdag werden via een ministerieel besluit de huidige veiligheidsmaatregelen verlengd van 1 februari tot 1 maart. We nemen als openingsperspectief een maand later dan de huidige datum van de veiligheidsraad. Zo kunnen we met zoveel mogelijk zorg het huidige programma verschuiven en zo goed mogelijk de start van het nieuwe seizoen voorbereiden. Cultuurcentrum Deurne & Cinema Rix zijn al gesloten voor publiek sinds eind oktober 2020. Sindsdien zijn we volop aan de slag met het schilderen en pimpen van onze locaties, radio & podcasts maken, expo’s organiseren, repetities faciliteren, geveltuinen installeren, …  Ook deze activiteiten willen we op een mooie en waardige manier afronden in functie van een mogelijke heropening! Bedankt voor jullie begrip.

Als er natuurlijk versoepelingen zijn voor begin april, dan anticiperen wij daarop zoals je van ons gewoon bent!

Bezoekers met tickets krijgen snel een persoonlijk bericht met meer informatie. Vragen mail je bij voorkeur aan ccdeurne@antwerpen.be en meer info vind je via www.ccdeurne.be/corona

Verwarm je ondertussen aan onze podcasts over de nineties via www.ccdeurne.be/jaren90
Of passeer eens langs Cinema Rix voor Rixelicious, een prachtige expo in de étalage, met als eerste kunstenaar Jade Sips.

Probeer te blijven gaan voor #CODEROOS ...
Hou je goed, zorg voor elkaar team cc Deurne & Cinema RixLees hier alle maatregelen van de stad Antwerpen om de verspreiding van het coronavirus te vertragen.
Meer info over 'het virus': www.info-coronavirus.be/nl/faqs/