CORONA UPDATE

CORONA UPDATE

Ons hele bizarre seizoen zit er zo goed als op. Nog even schakelden we over op een buitenplan. Dat was anders, maar minstens even gezellig. Ons publiek terug zien deed massa’s deugd!

Ondertussen staan we te trappelen om jullie ons nieuw seizoen voor 2021 - 2022 aan te kondigen. We popelen om jullie terug te ontmoeten! Niet normaal. Abnormaal veel goesting om jullie terug cultuur te geven en het samen te beleven.

Snuister zeker in ons nieuwe programma en koop je tickets via www.ccdeurne.be.


Nieuwe openingsuren:

Vanaf 17 juni zijn we telefonisch bereikbaar op woensdag en donderdag, tussen 10 en 16 uur. Via mail blijven we ook bereikbaar uiteraard: ccdeurne@antwerpen.be

Mensen die tickets hadden voor geannuleerde voorstellingen kregen ondertussen normaal gezien reeds bericht met meer informatie. Heb je daarover nog vragen, zet ze gerust op mail naar ccdeurne@antwerpen.be

Onze zomersluiting schuiven we dit jaar een beetje op. We sluiten van 16 juli t/m 16 augustus. Vanaf dinsdag 17 augustus zijn we dan weer telefonisch bereikbaar, tussen 10 & 16 uur, op woensdag en donderdagen. 

En we durven er bijna niet van dromen, maar vanaf woensdag 1 september gaan we ook fysiek terug open, en dat op dinsdag, woensdag en donderdag van 9 tot 16 uur! Onze gezelligste living zit ook in een nieuw jurkje … en we zorgen voor taart om onze lang uitgestelde ontmoetingen terug te vieren! Nu natuurlijk nog onze (vaste) klanten, publiek en vrijwilligers terug over de vloer krijgen, dan zijn we helemaal gelukkig. We kijken er enorm naar uit.


Ook dat nog:

Onze podcasts blijven uiteraard beschikbaar via www.ccdeurne.be/radiorix

Doe de Belpop-bonanza wandeling of passeer eens langs Cinema Rix voor Rixelicious, een wisselende expo in de étalage, met kunstenaars uit de buurt.

Ook Buurtbar Barix is EIN-DE-LIJK terug geopend! Van woensdag t/m vrijdag van 11 tot 21 uur in de Gryspeerstraat 86. Passeer eens!

En nog een gouden tip... check zeker ook het aanbod van De Carrousel!


Coronamaatregelen:

  • Reserveer tickets voor je hele bubbel
  • Voel je je ziek of heb je symptomen? Blijf dan gezellg thuis
  • Vergeet je mondmasker niet
  • Ontsmet je handen aan de ingang
  • Geniet vooral terug van cultuur!!!


Lees hier alle maatregelen van de stad Antwerpen om de verspreiding van het coronavirus te vertragen. Meer info over 'het virus': www.info-coronavirus.be/nl/faqs/


Hou je goed, blijf voor elkaar zorgen, en graag tot op één van onze activiteiten.
We blijven ondertussen uiteraard gaan voor #CODEROOS ...

team cc Deurne & Cinema Rix