SAMEN CORONAVEILIG

Liefste publiek, dames en heren.

We verstuurden dit jaar uitzonderlijk geen seizoensbrochure. En er zal ook geen brochure meer in je brievenbus vallen. We kiezen er voor om kort op de bal te spelen en jullie per twee maanden op de hoogte te houden van onze culturele activiteiten. 

Het programma tot eind februari staat ondertussen online!

Ons onthaal is voorlopig elke dinsdag terug open van 9 tot 16 uur. Op woensdagen en donderdagen zijn we telefonisch bereikbaar tussen 9 en 16 uur via 03 360 85 50. De Gezelligste Living blijft helaas gesloten voor onbepaalde tijd.

Buurtbar Barix is gesloten.

Voorstellingen bijwonen ziet er tegenwoordig uiteraard een beetje anders uit dan u bij ons gewend bent. Sterker nog, we gaan jullie namelijk proberen nog meer in de watten te leggen!

We staan bij ons publiek bekend als een warm, laagdrempelig en vooral open huis. Corona en de maatregelen krijgen de kans niet daar een stokje voor te steken. Integendeel, we maken het extra gezellig!

Bij je komst rollen we de rode loper uit, je beleeft cultuur samen met je bubbel vanuit een heerlijk samengesteld salonnetje. Bovendien word je na de voorstelling aan je sofa bediend.

We willen er alles aan doen om iedereen zo normaal mogelijk van cultuur te laten genieten, en gaan hierbij ook uit van jullie goodwill, door rekening te houden met het volgende:

 • Corona en de bijhorende maatregelen zijn nogal wispelturig, check dus regelmatig onze website om op de hoogte te blijven van de laatste updates en wijzigingen en meest correcte info over de voorstellingen
 • We passen de capaciteit aan, aan de op dat moment geldende maatregelen
 • Koop je tickets altijd op voorhand en liefst online via www.ccdeurne.be
 • Er is geen kassaverkoop ter plaatse
 • Reserveer in één keer voor je hele bubbel: één reservatie van tickets, beschouwen we als één bubbel en zit samen. Een collega wijst je je plek. Het is niet mogelijk de avond zelf bij andere mensen aan te sluiten. 
 • Kom je je met je bubbel van 4, 5, 6 of meer? Dan neem je plaats in een gezellig salon. First come, first served!
  Kleinere bubbels nemen plaats op het balkon.
 • Kom max een half uur op voorhand zodat we je veilig en tijdig naar je plek kunnen begeleiden
 • Laat bij aankomst je gegevens achter
 • Zoals de horeca-richtlijnen het voorschrijven, bedienen we je aan je plaats. Betalen kan enkel met bankkaart, we werken niet met jetons.
 • We zorgen voor ontsmettingsgel aan elke tafel
 • Je zet je mondmasker op voor je cc Deurne en Cinema Rix betreedt en houdt het op tot je weer buiten komt
  (als het niet te druk is buiten natuurlijk)

❤❤❤ Zorg goed voor jezelf en voor elkaar! ❤❤❤

Team cc Deurne & Cinema Rix
XXX


Lees hier alle maatregelen van de stad Antwerpen om de verspreiding van het coronavirus te vertragen.
Meer info over 'het virus': www.info-coronavirus.be/nl/faqs/