Corona-maatregel

Op deze pagina

cc Deurne & Cinema Rix gesloten

Corona maatregel: Cultuurcentrum Deurne, Cinema Rix / Buurtbar Barix gesloten t/m 31 juli 2020

Liefste publiek, klanten, artiesten, vrijwilligers en vrienden van cc Deurne & Cinema Rix.

We koesterden nog een beetje hoop, en bleven stiekem dromen van een cultuurseizoenen -zomer zoals we ze altijd zalig hebben beleefd.

Vrijdag 13 maart 2020 was noodgedwongen de laatste dag van ons huidige seizoen. Overdonderd en vol ongeloof moesten we plots afscheid nemen van ons publiek, klanten, artiesten, collega’s, vrijwilligers en buren … en dat voor onbepaalde tijd.
We missen iedereen, echt!

Na weken van onzekerheid, is de knoop ondertussen doorgehakt. Onvermijdelijk. Een moeilijke maar vanzelfsprekende beslissing. Ons seizoen zit er op. Cultuurcentrum Deurne, het onthaal en de Gezelligste Living blijven gesloten tot en met 31 juli 2020. We onderzoeken wel of Cinema Rix of Buurtbar Barix alsnog kunnen open gaan en onder welke voorwaarden. Alle voorstellingen tot en met eind juni 2020 zijn geschrapt of worden verplaatst naar het komende seizoen. Tickethouders worden persoonlijk op de hoogte gebracht. De gratis vrijdagconcerten in het OLT Rivierenhof zijn ondertussen ook geannuleerd en indien mogelijk verzet naar de zomer van 2021.

Vanzelfsprekend stellen wij de gezondheid van iedereen voorop. Maar we geven toe ook diep te treuren. Ondertussen werd onze creativiteit weer geprikkeld en kiezen we voor omdenken in plaats van doemdenken: we brainstormen volop over een alternatief zomerprogramma, uiteraard corona – proof! Jullie worden hiervan als eerste op de hoogte gebracht.

Hoe de maatregelen vanaf september zullen zijn, is momenteel voor iedereen onduidelijk. Toch proberen we het programma dat er nu al ligt, zo goed mogelijk aan te passen aan de nieuwe omstandigheden waarmee we geconfronteerd worden. Om die reden zal er begin juni dus ook per uitzondering geen nieuwe seizoensbrochure in je brievenbus vallen. Hou onze website in de gaten voor updates en meer info!

We willen hier ook uitdrukkelijk iedereen bedanken die het geld van reeds gekochte tickets aan de zwaar getroffen culturele sector schonk. Dat geeft de nodige ademruimte om samen met gezelschappen en artiesten naar creatieve oplossingen te zoeken. Duizend maal dank en oorverdovend applaus!

Dank voor jullie begrip en zorg goed voor elkaar!
We zien jullie graag… en snel weer.

Check hier onze cultuurtips voor in uw kot.

❤ Team cc Deurne & Cinema Rix

www.ccdeurne.be & ccdeurne@antwerpen.be

Lees hier alle maatregelen van de stad Antwerpen om de verspreiding van het coronavirus te vertragen.
Meer info over 'het virus': www.info-coronavirus.be/nl/faqs/

 

 

Geen gratis vrijdagconcerten in OLT Rivierenhof

Corona maatregel: Geen gratis vrijdagconcerten deze zomer

Lieve OLT bezoeker,

Die liefkozing is op zijn plaats want het ziet er naar uit dat we even zonder elkaar moeten. We hebben gewacht zo lang we konden en hebben alle mogelijkheden tegen het licht gehouden. We moeten onze meerdere erkennen in de drager van de viraal gekleurde kroon. De gratis vrijdagconcerten in het OLT Rivierenhof gaan deze zomer dus jammer genoeg niet door. 

Het mooie programma dat wij voor jullie hadden klaargestoomd was zonder vergelijk, de ene klinkende naam na de andere. We waren fier om alles aan jullie voor te stellen. Het mag niet zijn. Samen met artiesten, boekingskantoren, managers moeten we even schuilhouden tot de storm voorbij is.

Maar er is ook goed nieuws. In tussentijd hebben we al drie kwart van de concerten en voorstellingen kunnen verhuizen naar volgende zomer. We schrijven je als het ware een soort tegoedbon voor feestelijke avonden in het OLT zoals jullie ze gewend zijn.

Samen met onze partners van het district Deurne en Arenberg bekijken we hoe we in naleving van de regels voor social distancing toch nog een aanbod kunnen samenstellen voor deze zomer, zowel binnen de muren van het OLT als daarbuiten.

Onthoud dus: uitstel is geen afstel en zodra de tijd rijp is plukken we samen tóch wat gerijpte vruchten van de artiestenboom, ergens deze zomer. WE VINDEN EEN WEG

Een gezonde, vruchtbare zomer aan jullie allen en jullie dierbaren!

We zien jullie graag… en snel weer.

#corona #burgerzin #solidariteit #stayhome #takecare