Colour Collective

Cavaconcert met dans

Pianiste Maureen Wong en celliste Judith Groen vormen samen Colour Collective. Ze treden regelmatig op met diverse programma's. Naast het kamermuziekduo creëren zij multidisciplinaire projecten. Zo hebben ze een programma met dans, met carillon en met beeldende kunst.

Judith Groen behaalde haar Bachelor of Music with Honours bij Timora Rosler. Daarna studeerde zij verder aan het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen, waar ze ook afstudeerde met honours. Ze volgde verschillende masterclasses en soleerde uiteindelijk met het strijkorkest van het conservatorium van Antwerpen. Als kamermusicus trad ze op in Engeland, België, Duitsland, Frankrijk, Israël, Oostenrijk en Zwitserland.

Maureen Wong werd op negenjarige leeftijd toegelaten tot de Jong Talent-afdeling aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag waar zij les kreeg van Marlies van Gent en Kamilla Bystrova. Inmiddels behaalde ze haar diploma Master of Music. Maureen sleepte een resem grote prijzen in de wacht en was te horen op verschillende radio- en t.v.-programma's.

Voor deze voorstelling speelt het duo met de Russische danseres Anna (Anya) Senognoeva. Ze begon haar professionele danscarrière in Brussel en verdiepte zich in Hedendaagse Dans aan het Koninklijk Conservatorium te Antwerpen. Tijdens haar studie heeft ze meerdere malen kunnen dansen in choreografieën van Iris Bouche, Filip van Huffel en Sidi Larbi Cherkaoui. Anya volgde stage bij Ultima Vez van Wim Vandekeybus. Tegenwoordig werkt zij als freelance danseres en sinds 2016 ook voor Gotra Ballet met Joost Vrouenaerts en Moriaki.


Praktisch

afbeelding a-kaart
prijzen
  • € 10 inclusief glas cava of fruitsap
  • Kansentarief
locatie
  • La Luna
  • August van de Wielelei 65
  • 2100 Deurne