Casco Phil & Isolde Lasoen

DE BIJNA GRATIS VRIJDAGCONCERTEN

Voor de zesde keer is Casco Phil te gast in het Openluchttheater en deze keer pakken ze uit met een unieke samenwerking. Niemand minder dan Isolde Lasoen vervoegt de gelederen van het kamerorkest. Begeleid door de strijkers van Casco Phil brengt Isolde een combinatie van eigen repertoire in het Frans en het Engels, afgewisseld met een aantal zorgvuldig uitgekozen covers van klassiekers en minder bekende songs.

Verrassend, fris en helemaal klaar om er een gezellige vrijdagnamiddag van te maken!

Isolde Lasoen is al lang niet meer louter bekend als 'de drumster van DAAN'. Door de jaren heen bewees ze een veelzij­dige muzikante te zijn die zich met veel passie en overgave in verschil­lende bands en projecten stort, als drummer én als zangeres. In haar soloproject, simpelweg genaamd ISOLDE, combineert ze drums en leadvocals. Recent verscheen haar nieuwe single The Four Horsemen.

Casco Phil werd in 2008 als ‘Belgische Kamerfilharmonie’ opgericht en maakte een flitsende start in deSingel in Antwerpen. Intussen was Casco Phil te gast in talrijke binnen- en buitenlandse zalen, waaronder in het Concertgebouw Amsterdam, Bozar Brussel en het Concertgebouw Brugge. De artistieke leiding en het dirigeerstokje zijn in handen van Benjamin Haemhouts. Hij koos ervoor om te werken met een vaste groep van ongeveer 39 musici, die naargelang het project moeiteloos wordt verkleind of uitgebreid.

OPGELET COVID SAFE PAS NODIG IN HET OLT VANAF 13/8!!!

Vanaf 13/8 schakelt het OLT over op covid safe tickets. Lees hier hoe je snel aan je bewijs geraakt

De bijna gratis vrijdagconcerten worden je aangeboden door district Deurne en cc Deurne. Door de coronamaatregelen zijn we genoodzaakt dit jaar met betalende reservaties te werken.


Praktisch

genre
prijzen
  • Tickets: 6 euro
  • Kansentarief: 2 euro

Extra

13 uur: deuren open
14 uur: aanvang concert

Heb je recht op kansenterief?
Neem dan contact op met de balie van Arenberg via
 ticket@arenberg.be

OPGELET COVID SAFE PAS NODIG IN HET OLT VANAF 13/8!!!

Vanaf 13/8 schakelt het OLT over op covid safe tickets. Lees hier hoe je snel aan je bewijs geraakt