De FLOVERTUIT

Casco Phil - Familieconcert

Een reis door de wondere wereld van de opera.

Heb je al ooit gehoord van de Toverfluit van Mozart? Of van Papageno? Wist je dat een aria eigenlijk gewoon een liedje is?

Wil jij de spannende verhalen horen achter de beroemdste opera’s? Kom dan met zoveel mogelijk vriendjes en vriendinnetjes naar het OLT Rivierenhof!.

We maken van het prachtige Openluchttheater een echte openluchtopera!

 

Casco Phil werd in 2008 als ‘Belgische Kamerfilharmonie’ opgericht en maakte een flitsende start in deSingel in Antwerpen. Intussen was Casco Phil te gast in talrijke binnen- en buitenlandse zalen, waaronder in het Concertgebouw Amsterdam, Bozar Brussel en het Concertgebouw Brugge. De artistieke leiding en het dirigeerstokje zijn in handen van Benjamin Haemhouts. Hij koos ervoor om te werken met een vaste groep van ongeveer 39 musici, die naargelang het project moeiteloos wordt verkleind of uitgebreid.

Casco Phil is ondertussen een vaste waarde in de reeks vrijdagconcerten. Vorig jaar begeleidden de strijkers van Casco Phil Isolde Lasoen tijdens een fantastisch concert in het OLT. Dit jaar pakken Benjamin Haemhouts en zijn muzikanten uit met een opera-programma voor kinderen. Voor de jonge bezoekers wordt het een leuke (eerste) kennismaking met het opera-repertoire. Maar ook de iets oudere klassiekliefhebber zal van het concert kunnen genieten... een kwalitatieve uitvoering van de werken staat bij Casco Phil namelijk steeds voorop!


Praktisch

vlieg afbeelding
prijzen
  • gratis

Extra

TIMING

13u deuren open
14u concert (90')

einde voorzien om 15u30