De Carrousel

De Carrousel is een openluchttheater met een draaiend podium. De eerste stopplaats van De Carrousel waren de Antwerpse Scheldekaaien. Vanaf eind oktober verhuist De Carrousel tot eind december naar het Arenaplein in Deurne

De Carrousel wil na een moeilijk cultuurjaar jonge gezelschappen speelkansen geven. Maar niet enkel voor jongeren is er een rol weggelegd. Alex Agnew, Wilm Helsen en Bruno Vanden Broecke zijn maar enkele van de ronkende namen die de Antwerpse cultuurcentra op de affiche plaatsten. Ontdek op de site van De Carrousel wie je nog mag verwachten. Ook District Deurne en Cultuurcentrum Deurne presenteren een aantal voorstelling in De Carrousel. 

cultuurcentrum Deurne en district Deurne presenteren @ De Carrousel

Zannemie en de bende - Zannemie Draait Door (3+)

Familie @ De Carrousel

wo 1 dec 2021 - 14.00 uur

Zannemie en de bende, dat zijn 5 muzikanten, een stuk of 10 instrumenten en hilarische, schattige, spannende liedjes voor het kleine en grote kind (in u). Om te luisteren. Om mee te zingen. Met de billen te schuifelen en wie weet wel een dansje te wagen.

Deurne Wintert 2021

vr 3 dec 2021 tot zo 5 dec 2021

Op 3, 4 en 5 december 2021 strijkt het gratis festival Deurne Wintert neer op het Arenaplein (en in de Carrousel). Op het programma staat voor voor ieder wat wils. Trek je winterjas aan en laat je betoveren!

Hirngespinst - De Buren (6+)

Familie @ De Carrousel

wo 8 dec 2021 - 14.00 uur

De zussen Hirngespinst repareren de wereld. Ze hebben het dus enorm druk. Zo druk dat ze er vandaag niet zullen geraken. Daarom hebben ze de buren gestuurd. Twee broers die nooit lachen en ook nog nooit kinderen hebben gezien. Paniek. Het zou niet moeilijk zijn, maar gemakkelijk volgens de zussen...

Cultuurraad Deurne met “The Valerie Solanas”

do 16 dec 2021 - 19.30 uur

Cultuurraad Deurne nodigt alle culturele verenigingen, cultuurmakers en cultuurbelevers met een link met Deurne uit om deel te nemen aan een leuke avond met netwerkmoment en aansluitend gratis optreden van “The Valerie Solanos”. Iedereen is welkom!

Tom Zingt Taal

do 23 dec 2021 - 14.00 uur

Tom Clement van het MartHa!tentatief brengt met zijn nieuwe muzikale voorstelling de Nederlandse taal dichter bij wie ze oefenen wil. Gewapend met een miniorkest van drums, gitaar, banjo en mondharmonica zingt hij Nederlandstalige traditionals. Een intieme, interactieve voorstelling.