Burengeluk

De coronacrisis bracht buren dichter bij elkaar. Voor wie zijn buren welgemeend ‘dankjewel’ wil zeggen voor hun inzet en vriendschap, is er nu Burengeluk: een korf vol mooie concerten, straffe voorstellingen en de schoonste film van eigen bodem, aangeboden door de Antwerpse cultuurcentra. Koop je een ticket voor een voorstelling die meedoet aan deze actie, dan kan je 2 tickets aan de helft van de prijs kopen voor je buren.

Een jaar lang hielden we afstand en knaagde de onzekerheid aan onze levens. Tijdens opeenvolgende lockdowns vielen we noodgedwongen terug op onszelf, opgesloten in ons huis en onze tuin. Maar corona zorgde ook voor lichtpuntjes. We ervoeren hoe weerbaar we waren, pasten flexibel onze levens aan én keken met een vernieuwde blik naar de omgeving waarin we leefden. Het spreekwoord ‘beter een goeie buur dan een verre vriend’ bleek nog nooit zo waar te zijn.

Talloze Antwerpenaren hebben hun buren tijdens de coronacrisis geholpen. Ze maakten praatjes aan de voordeur of deden boodschappen voor elkaar. Voor wie zijn buren welgemeend ‘dankjewel’ wil zeggen, is er nu Burengeluk: een korf vol mooie concerten, straffe voorstellingen en de schoonste film van eigen bodem, aangeboden door de Antwerpse cultuurcentra in het najaar.

Kies een voorstelling uit de reeks Burengeluk en verras je buren op een heerlijk avondje uit. Per ticket aan volledige prijs, kan je tot twee burentickets bestellen aan 50%.

RESERVEREN? Je kan voor Burengeluk reserveren via mail: ccdeurne@antwerpen.be.  Vermeld daarin duidelijk naar welke voorstelling je wil komen kijken en hoeveel tickets je wenst. 

In cc Deurne kan je volgende voorstellingen bijwonen met Burengeluk: