Bremweide picknick

Picknicken met live muziek op de Bremweide

Elke zondag in augustus is het heerlijk genieten op de Bremweide. Breng je eigen picknick mee en geniet van live muziek terwijl je bijbabbelt met je buren. We hebben heel wat vrolijke noten in petto voor de zonnekloppers en levensgenieters. Wie ook graag wat ontspant, is vanaf 11 uur welkom voor een gratis yogasessie.

Sofie La Digue bijt de spits af op zondag 6 augustus. Sofie La Digue klinkt zoals de muziek in de jazz-clubs van de jaren ’30, ’40 en ’50. Zangeres Sofie Dykmans heeft een omfloerste stem en zingt klassiekers gaande van Ella Fitzgerald, Billie Holiday, Peggy Lee, Helen Merrill en Astrud Gilberto tot Manu Chao. Maar dan met een knipoog. Sofie mixt talen en stijlen tot een unieke, tijdloze sound. De band bestaat uit een swingende ritmesectie, fijnbesnaarde muzikanten en is absoluut dansbaar. Smeer die beentjes dus maar al in!

Zondag 13 augustus maakt Fanfaar Fatale de Bremweide onveilig. Deze 9-koppige Antwerpse brassband weet het publiek letterlijk te bespelen. Het is moeilijk zitten blijven terwijl Patron Koncept, Chef Tabak, Kolonel Woezli, Kaptain Gas, Jameson King, The Banana Girls, The Captina, Baronessa and Principessa Burleska van jet geven.

Op zondag 20 augustus hebben we een band om van te snoepen in petto. Niet alleen tijdens festivals of op grote podia, maar ook tijdens alledaagse gelegenheden zoals een picknick brengt Triolala er de sfeer in. Deze band steekt moderne songs en oude evergreens in een nieuw jasje.

We sluiten de zomer op zondag 27 augustus af met vrolijke deuntjes van Papa Mojito. Deze kranige vijftiger draait zomerse platen met zijn prachtige DJ-bakfiets. Zijn eigenzinnige muziekcocktail brengt gegarandeerd sfeer in de brouwerij.

Op deze laatste Bremweide Picknick zorgt buurthuis Dinamo voor een gezellige deelmaaltijd. Neem zelf iets lekkers mee en deel het met je buren.

Attenden maar op Facebook:
6 augustus: http://bit.ly/2uzrQKZ
13 augustus: http://bit.ly/2sQffyA
20 augustus: http://bit.ly/2uelyzx
27 augustus: http://bit.ly/2tIBsBJ

Praktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
genre
locatie
  • op locatie

Extra

telkens van 12 tot 15 uur

breng je eigen picknick mee!

ism District Deurne en Sporting A

Bremweide (naast speeltuin), ingang via Ter Heydelaan