Info en tickets > Bereikbaarheid

Op deze pagina

cc Deurne Podium

Met bus en tram
www.delijn.be
- Tram 5 tot halte Clara Snellingsstraat aan de Ter Heydelaan. Neem de eerste straat rechts (Gallifortlei). Een goed herkenningspunt is het Total benzinestation op de hoek. Nadien neem je de eerste straat links, de Frans Messingstraat.

- Bus 19. Halte aan de Ter Heydelaan.

Met de auto
- Vanaf de Ring
Aan het Sportpaleis volg je de Bisschoppenhoflaan, aan de vierde verkeerslichten sla je rechtsaf (Jan Welterslaan). Volg deze straat tot aan de verkeersrotonde en sla rechtsaf (Gallifortlei). Steek het grote kruispunt over (Ter Heydelaan). De eerste straat links na dit kruispunt is de Frans Messingstraat.

- Vanaf de Binnensingel of vanuit centrum Antwerpen
Rij Deurne binnen via de Turnhoutsebaan en sla na de verkeerslichten de eerste straat links in (Gallifortlei). Je komt voorbij een verkeersrotonde: de derde straat rechts is de Frans Messingstraat.

Cinema Rix

Met bus en tram
www.delijn.be
- Tram 5 tot halte Ten Eekhovelei
www.google.be/maps

Met de auto
- Vanaf de Ring
Aan het Sportpaleis neem je de Bisschoppenhoflaan. Aan de eerste verkeerslichten sla je rechtsaf (Ten Eekhovelei). Je volgt de tramsporen en draait mee linksaf (de Gryspeerstraat). Ongeveer 200m verder aan de linkerkant zie je Cinema Rix.

Parkeren

De twee gebouwen van cultuurcentrum Deurne liggen in een woonbuurt. Bij een uitverkochte zaal, zorgt dat wel eens voor parkeerproblemen. Voor onze locatie cc Deurne Podium, Frans Messingstraat 36, 2100 Deurne kan je na 20 uur gemakkelijk parkeren op de parking van het vlakbij gelegen Delhaize warenhuis (Ter Heydelaan).

Voor onze locatie Cinema Rix, de Gryspeerstraat 86, 2100 Deurne hebben we niet echt een parkeeralternatief en moet je in de straten rondom Cinema Rix parkeren. Misschien de ideale gelegenheid om tram 5 eens te proberen?

Cinema Rix bevindt zich in een blauwe zone. Daardoor is het gebruik van een parkeerkaart verplicht (max. 2 uur parkeren).

Lage-emissiezone

Lage-emissiezone
Kom je met de auto naar Antwerpen? Hou er dan rekening mee dat de hele Antwerpse binnenstad en Linkeroever vanaf 1 februari 2017 een lage-emissiezone zijn. Voertuigen die te veel roet en fijnstof uitstoten, mogen de lage-emissiezone niet meer inrijden. Kijk tijdig na of je voertuig aan de toelatingsvoorwaarden voldoet via deze test.

Verplichte registratie
Voertuigen met een buitenlandse nummerplaat (behalve Nederlandse) die aan de toelatingsvoorwaarden voldoen, moet je eenmalig registreren. Dit is gratis en kan ten laatste tot 24 uur nadat je de zone binnenrijdt. Registreer hier je auto.

Meer informatie over de lage-emissiezone in Antwerpen vind je op www.slimnaarantwerpen.be/LEZ