Barbara Dex

DE BIJNA GRATIS VRIJDAGCONCERTEN

Als dochter van een zingende vader dacht Barbara begin jaren '90 niet meteen aan een eigen zangcarrière, toch staat deze Kempense zangeres ondertussen al meer dan 17 jaar aan de Vlaamse top.

Barbara onderscheidt zich door haar prachtige stem, maar ook door een verscheidenheid aan muziekstijlen. Dat bewijzen haar zeven albums, met daarop Nederlandstalige parels, gospelnummers en een greep stevige countryrock, steeds gezongen met overtuiging en met veel aandacht voor een goeie song.

Barbara voelt zich overal thuis: in het theater, op een festivalpodium, tijdens een sfeerrijk feest. En of het nu met haar eigen band is of als gastzangeres van een klein of groot orkest, Barbara staat er telkens opnieuw, vol overtuiging.

Speciaal voor OLT Rivierenhof brengt Barbara drie klassemuzikanten mee om haar te begeleiden; Didier Deruytter op piano, Peter Verhaegen op contrabas en Jo Mahieu op gitaar.

 

De bijna gratis vrijdagconcerten worden je aangeboden door district Deurne en cc Deurne. Door de coronamaatregelen zijn we genoodzaakt dit jaar met betalende reservaties te werken.

Praktisch

genre
prijzen
  • Tickets: 6 euro
  • Kansentarief: 2 euro

Extra

13 uur: deuren open
14 uur: aanvang concert

Heb je recht op kansenterief?
Neem dan contact op met de balie van Arenberg via
 ticket@arenberg.be