info en tickets

voorverkoopprijs en reservaties

De voorverkoopprijs vervalt aan de balie 3 uur voor aanvang van de voorstelling. Vanaf dan betaal je de kassaprijs. Wanneer je reserveerde aan voorverkoopprijs, maar pas bij aanvang van de voorstelling je ticket wil betalen, betaal je de kassaprijs.

Als je online tickets koopt, betaal je altijd het voorverkooptarief.

Hoe tickets kopen

Via de website – www.ccdeurne.be

Op onze website surf je naar de voorstelling van je keuze. Je kiest vervolgens je plaats en betaalt online. Je hebt de keuze tussen Bancontact of Visa / Mastercard, je moet wel over pc-banking beschikken.. Na betaling ontvang je je elektronische tickets onmiddellijk via e-mail.

Ticketbalie - Frans Messingstraat 36, Deurne

Ook aan onze ticketbalie kan je tijdens de openingsuren of op de avond van de voorstelling zelf met cash, bankkaart of kredietkaart tickets kopen.

Het onthaal van cultuurcentrum Deurne is geopend van dinsdag tot en met vrijdag, van 9 tot 16 uur. In de zomer zijn we gesloten van dinsdag 1 juli tot en met vrijdag 1 augustus, ook tijdens de kerstvakantie en op feestdagen zijn we gesloten.

Telefonisch – 03 360 85 50
Per mail naar ccdeurne@stad.antwerpen.be

Tickets die je telefonisch of per mail reserveert, betaal je tijdens de openingsuren aan de balie. We aanvaarden geen overschrijvingen meer. Tickets die na 14 dagen niet worden opgehaald, worden vrijgegeven.


Terugbetaling

Tickets worden nooit terugbetaald, tenzij een voorstelling wordt geannuleerd.