FAMILIE

Vier je kinderfeestje in cc Deurne

do 1 sep 2016 tot vr 30 jun 2017

Finding Dory

familiefilm

wo 3 mei 2017 - 14.15 uur

In deze film van DisneyPixar dartelt ieders favoriete vergeetachtige visje vrolijk rond samen met oude bekenden Nemo en Marlin. Plots beseft Dory dat ook zij een familie heeft die misschien wel naar haar op zoek is. Het trio vertrekt halsoverkop op een spannende reis vol avontuur.

Siv gaat logeren (6+)

ontbijtfilm

zo 7 mei 2017 - 09.30 uur

De zevenjarige Siv gaat voor de eerste keer uit logeren bij haar nieuwe vriendinnetje Cerisia. Alles is vreemd in het begin: het eten, de dieren. Gedurende de nacht wordt de vreemde flat echter een magische wereld vol geheimen. Twee praatgrage dassen verschijnen en helpen Siv bij haar avonturen.

Leeslekker

Tunnels en bruggen

wo 10 mei 2017 - 14.30 uur

In de bib trakteren we je (klein)kinderen op de mooiste, grappigste en spannendste verhalen, tijdens onze “leeslekker”-woensdagen. Op 10 mei tussen 14.30 uur en 15.30 uur komen onze voorlezers vertellen over “Tunnels en bruggen”. Wil je hier ook alles over weten?

De maan in het zand (1-3 jaar)

Sprookjes Enzo - Succesherneming

zo 14 mei 2017

Op algemene vraag komt Sprookjes enzo nog eens terug met De maan in het zand. Een droomvoorstelling voor kinderen van 1 tot 3 jaar die doet dromen met de ogen open...

Kunstroute - Rozenfeest - Dagje Deurne

zo 11 jun 2017

Kunst- en crealiefhebbers kunnen dit weekend naar gewoonte hun hart ophalen in het Rivierenhof. Het Rozenfeest zorgt voor meters bloemen- en plantenplezier terwijl de kraampjes van de Kunstroute uitpuilen van handgemaakte creaties en kunstwerkjes. De ideale kuierzondag.

Grieg in't Groen (8+) première

zo 11 jun 2017

Een voorstelling vol verklaringen. Over de natuur en de wereld, over geloven in iets hoger of in elkaar, over het hoge Noorden en zijn prachtige muziek. Voor iedereen vanaf 8 jaar die houdt van de geur van bomen.

ANDERS (6+)

zus & zo (verteltheater)

zo 11 jun 2017

Zus&Zo brengt verhalen van H.C. Andersen over anders-zijn. Dat doen ze net een beetje anders dan anders. Terwijl de ene zus vertelt en zingt, tovert de andere zus muziek uit haar diatonisch accordeon. En die gekke contrabassist erbij? Ja, die moet het weer écht anders doen.

Leeslekker

water

wo 14 jun 2017 - 14.30 uur

In de bib trakteren we je (klein)kinderen op de mooiste, grappigste en spannendste verhalen, tijdens onze “leeslekker”-woensdagen. Op 14 juni tussen 14.30 uur en 15.30 uur komen onze voorlezers vertellen over “Water”. Wil je hier ook alles over weten? Je bent welkom, inschrijven hoeft niet.

Ghost Rockers

vr 7 jul 2017 - 14.00 uur

Alles aan de Ghost Rockers is rock ’n roll: van hun avonturen op de Dam en hun pittige songs tot hun zinderende live optredens! De vijf vrienden laten hun hart de maat slaan en doen hun gitaren gillen. Een feest voor oog en oor, kortom.

zelf muziek maken in de bib

za 8 jul 2017 - 13.30 uur

Heb je kinderen tussen 8 en 12 jaar die graag muziek maken? Op zaterdag 8 juli kunnen ze een workshop volgen bij muzikant Geert Waegeman in de bib . Ze gaan er spelen op verschillende instrumenten. Er is geen kennis van notenleer vereist. Kinderen mogen ook zelf een instrument meebrengen.

Ruik jij wat ik ruik?

Workshop geuren

vr 14 jul 2017 - 10.00 uur

Creatief atelier voor jongens en meisjes van 8-12 jaar. In deze workshop leer jij je neus extra goed gebruiken! We spelen een geurspel waarbij we testen of jij een sterk reukvermogen hebt. Daarna naaien en versieren we een heerlijk geurzakje. Leuk voor in de auto of voor tussen je sportkleding.

Ruik jij wat ik ruik?

Workshop geuren

vr 4 aug 2017 - 10.00 uur

Creatief atelier voor jongens en meisjes van 8-12 jaar. In deze workshop leer jij je neus extra goed gebruiken! We spelen een geurspel waarbij we testen of jij een sterk reukvermogen hebt. Daarna naaien en versieren we een heerlijk geurzakje. Leuk voor in de auto of voor tussen je sportkleding.

Iedereen held!

vr 25 aug 2017 - 14.00 uur

‘Iedereen held’ is een muziek-dans-stuntshow die barst van het talent. Een onvergetelijke show waarbij Maureen, Nico, Demsey en Sieg samen met een heleboel andere helden hun talenten ontdekken. Zoek en vind je talent met ‘Iedereen held’. Tsjik tsjak vollenbak!