Cultuurcafé

De cultuurcafés zijn een samenwerking tussen het cultuurcentrum, samenlevingsopbouw Deurne en Recht-Op vzw. Met dit project creëren we een ontmoetingsplaats waar mensen in armoede en anderen samen van cultuur kunnen genieten. Iedereen heeft immers recht op cultuur!

Reserveren verplicht via de ticketbalie van het cultuurcentrum of tijdens één van de maandelijkse pretloketten in buurthuis ‘t Pleintje (elke laatste dinsdag van de maand van 13 tot 17 uur) of Dinamo (elke laatste donderdag van de maand van 13 tot 17 uur).

Kom (ruim) een half uur op voorhand. De concerten starten stipt om 20.30 uur.

Cultuurcafe

The Blue Heathens VOLZET

do 27 apr 2017 - 20.30 uur

The Blue Heathens is de band rond de Spaanse trompettist Angel J Calvo Pérez (Ambrassband, Martine de Kok, Cream Colored Ponies, ...). Ze brengen de authentieke hot sound, typerend aan de jazzbands van New Orleans en Chicago in de jaren twintig en dertig.
uitverkocht

Le Trio Perdu

do 18 mei 2017 - 20.30 uur

Le Trio Perdu is een collectief van drie Belgische topmuzikanten. Het is eigenlijk onvoorstelbaar dat ze niet bekender zijn, want op basis van hun muzikale klasse zouden ze op alle grote festivals op het hoofdpodium moeten staan
volzet